2020-11-18 07:47:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Néha vállalja fel a konfrontálódást, ha jót akar magának

Napi horoszkóp november 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Minden más jegynél nehezebbre esik önnek, hogy mást mutasson, mint a valós érzései. Így aztán könnyen megbánthat valakit, akit pedig nem kellene. Próbálja meg fegyelmezni magát!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Nyilasban jár. Tele van energiával, úgy érzi, hegyeket tudna ma megmozgatni. Vigyázzon: a szellemi kihívásokkal nem lehet baj, de a fizikai téren már akadhatnak gondjai. Ne erőltesse a térdét, és óvja a fejét, karjait!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szinte bravúros volt az utóbbi időben abban, hogy hogyan kerülje ki a konfliktushelyzeteket. Ám sajnos ebben is fel lehet őrlődni, nemcsak a nyílt küzdelmekben. Néha vállalja fel a konfrontálódást, ha jót akar magának!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nehéz feladat elé állítják ma a munkahelyén, hirtelen támadt kétségei ellenére sem mer azonban nemet mondani. De támogatást nyugodt szívvel kérhet, meg is fogja kapni, nem kell aggódnia!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szokása, hogy gyorsan döntsön, ám ez a mai napon nem biztos, hogy feltétlenül jó döntésre vezet. Lehet, hogy új állásajánlatot, pozíciót kap, de bármily csábító is legyen, kérjen egy kis gondolkodási időt. Aludjon rá egyet, és csak holnap válasszon!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Munkával kapcsolatos terveit, reményeit akkor valósíthatja meg, ha veszi a fáradtságot, és részletekbe menően kidolgozza azokat. Tegye szabaddá a mai napját, hogy kicsit átgondolhassa a dolgait!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kimerült, igazán ráférne már önre egy kis kikapcsolódás, pihenés. Habár igaz a mondás, hogy amit ma megtehet, ne halassza holnapra, a mai napjára ez mégsem a munkára, hanem a pihenésre értendő.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Munkahelyén egyre többen végeznek egyre kevesebb munkát, és emiatt jogosan kezd elszakadni önnél az a bizonyos cérna. Ügyeljen arra, hogy a munkáját ne vigye haza, mindenképpen hagyja az irodában.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Nyilas jegyén halad keresztül. Ma végre kihasznál egy adódó lehetőséget, ami mellett mindeddig elment. Talán, mert nem érezte magát eléggé motiváltnak, vagy tartott tőle, hogy túl nagy kihívás lesz. Ne aggódjon, a bolygók jót ígérnek ezzel kapcsolatban!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Őszintének és határozottnak kell lennie a kapcsolatában, ám ez nem azonos azzal, hogy minden tervét meggondolás és apelláta nélkül a másikra kell erőltetnie. Ha így tesz, ne csodálkozzon azon, ha végül alapos összeveszéssel zárja a napot...

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Párkapcsolatában mély ragaszkodást érez kedvese iránt, talán ezért is tud majd könnyebben megegyezni vele a vitás kérdésekben. Még akkor is rendbe tudja tenni a szerelmi életét, ha az már egy ideje rossz irányt vett. Használja ki a lehetőséget a kapcsolatuk újjávarázsolására!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Önre nem jellemző, hogy a munkahelyén véget nem érő vitákba keveredjen. Általában sokkal nyitottabb, és barátságosabb annál, semhogy ilyen konfliktusokba keveredjen. Ma azonban valaki próbára teheti a türelmét.

 

 

Gaborosz szerviz - Az ACC hálózat tagja

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: